Esküvői fotózás és filmkészítés professzionális minőségben!

Nyugodtan mondhatjuk az esküvői fotózás és videózás az egyik legfontosabb szolgáltatás egy esküvő során, melyet sok-sok év elteltével is szívesen elevenítünk fel családi körben, vagy egy baráti találkozó alkalmával. Ha ezeknek a fotóknak és videóknak a fiatalos lendülete, letisztult, érzelmekkel teli hangulata és igényessége fontos számotokra, akkor itt jó helyen jártok.

Ejtsünk pár szót a videóról! A mai világban egyre több emberben felmerül az igény, hogy életük legfontosabb pillanatairól jó minőségű, tiszta képű és hangú, többkamerás, montírozott profi minőségű videofelvétel készüljön, és mi ezt nyújtjuk nektek. A felvételeket digitális Full-HD minőségben 2 operatőrrel rögzítjük. A felvett anyagot szerkesztjük, vágjuk, menüvel látjuk el és egyénileg saját részre tervezett, exkluzív, lakkozott, több lemezes DVD-n adjuk át.

Végül, de nem utolsósorban a fotózásról: Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az esküvő rólatok szóljon, és a hangsúly az érzelmeken legyen. Mi azon dolgozunk a nap folyamán, hogy az átadott anyaggal örömet szerezzünk Nektek. Törekszünk a jó hangulatra és barátságos légkörre. A fotózást egy fényképész végzi professzionális technikával. A nap során elkészült legjobb digitális felvételeket nagy felbontásban DVD-n biztosítjuk, amit akár a videofelvétellel együtt több lemezes tokban is kérhetitek. Számotokra 30x30 cm-es szaténborítású Fotókönyvet adunk, de lehetőség van az örömszülők számára is 20x20 cm-es fotókönyv készítésére is.

Az esküvő életetek egyik legfontosabb pillanata, és mi arra törekszünk, hogy ez a pillanat tökéletes legyen! Reméljük részesei lehetünk a Ti Tökéletes Pillanatotoknak is!

Nagy-Morvay Nóra
Fényképész

Nagy Tamás
Operatőr